32 thoughts on “Cara register account adsense paling senang

  1. cw

    salam mr syed ikhwan
    saya berminat nak ikuti program personal coaching adsense
    saya dan seorang lagi blogger

    tapi

    kami ni ada bad record dgn adsense

    dulu kami penah klik adsense sendiri dekat 10 kali
    skrg belum kena ban
    tapi rasanya bakal kena

    so boleh lagi ke ber adsense?

    office saya di KLCC

    bulan march ni boleh ke?

    Reply
    1. admin Post author

      cw: boleh takda masalah. sebelum tu saya nasihatkan register account adsense baru guna indyarocks.com , boleh tumpang pakai nama org lain, ibu, ayah, akak, abang, adik, suami, isteri, ipar, duai. 😀

      Reply
  2. Pingback: Kaedah terbaru dan mudah daftar Adsense | syedakmal {dot} com

  3. iju

    kalo guna nama sama dgn akaun sblm nie boleh ke admin? tp alamat lain.
    Cth akaun skrng: nama : wan saiful wan ahmad

    Akaun yg akan dibuka : w. saiful w. ahmad

    mintak pendapat.

    p/s : kalo tumpang pakai nama org lain cnth nama ibu, so kene bwk la ibu time nk g amik duit adsense 😀

    Reply
    1. admin Post author

      Iju: boleh guna nama sama, saya dah test. Lulus. Kalau pakai nama org lain, kena bawa individu tersebut masa cashout. 😀

      Reply
  4. razin

    Salam Mr Syed, sy ada 2 soalan :-

    1. Bolehkah sy guna nama anak sy utk daftar GA, umurnya skrg baru nak masuk 17 thn, ada maslah klu nak cash out guna W Union nanti?

    2. 2 artikel yg kita kena post tu, klu kita copy dari blog lain, berapa banyak yg perlu kita edit. Cukup ka klu setakat beberapa patah perktaan kita tukar?

    Reply
    1. admin Post author

      Razin:

      1) Boleh. takda masalah. cuma bila nak keluarkan duit, bawa dia sekali. Jgn lupa bawa IC.
      2) Boleh. tapi kalau kalgi bagus ubahkan sket perenggan pertamanya.

      Reply
  5. allly911

    pesal lambat gak nak buka adsense guna indyarocks ni… cakap 2 hari je. ni dah lebih 4 hari tak dapat2..any idea???

    Reply
  6. amoy

    saya dah register hampir 2 minggu tapi tak der respon tak tau la approve ke tak? sebab tak de lak dapat email reject dan tak pulak dapat email approve…. berapa minggu nak tgu approve?? saya dah wat seperti yang di nyatakan.. tolong bantu saya…

    Reply
  7. Pingback: Cara Senang Nak Approve Akaun Adsense | MokhZam.com

  8. zura

    salam…En Ikwan nak tumpang tanya skit, saya dah approve 3 acc ads tp smpai laa ni tak dpt pin no dr google….rasa2nya nape ek???

    Reply
  9. wan

    salam..acc adsense sya pernah kena ban..sya register baru melalui indyarocks.com tapi x approved..bagaimana cara sya nak bukak acc adsense lagi????sya berminat dengan menjana income dari google adsense…terima kasih..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>